Локация
Алматы
Уточните адрес
Корзина
пуста
History Of Japanese Food

History Of Japanese Food

Цена: 51 317 ₸
Оплатить за товар можно при получении.
Есть бесплатная доставка по Казахстану.

First published in 2001. The history of Japan is usually divided into ages and periods corresponding to changes in government. The ancient age, marked by the central authority of the imperial court and its bureaucracy, gave way in the twelfth century to the medieval age of warrior governments. The early modern age began in the sixteenth century with reunification and the emergence of the Tokugawa shogunate, and the modern age dates from the Meiji Restoration of 1868. Rather than the periodization used by historians, this book adopts an original system conceived by the author as a practical framework for investigating the dietary history of the Japanese.

Детальная информация
Издательство
Язык
английский
Переплет
мягкая обложка
Дата выхода
2011
ISBN
9780415515399
Количество страниц
284
Высота издания
240 мм
Ширина издания
170 мм
Толщина издания
20 мм
Код товара
4023466
Издательство

Taylor&Francis, Великобритания, все товары

Разделы товара
51 317 ₸
Под заказ
Продавец: Flip
Планируемая дата поступления на склад: 9 ноября
Планируемая дата поступления на склад — это ориентировочная дата отправки товара с нашего склада в Ваш город, при условии оформления заказа сейчас.
Подробнее о сроках доставки до Вашего города.
Количество:
1 шт.